VM-kvalveckan kan börja

Det är återigen måndag och ännu en fullmatad futsalhelg har svept förbi. Men misströsta icke för det, för den här veckan är det äntligen dags för det efterlängtade VM-kvalet.

VM-kvalet har varit Matija Dulvats (förbundskapten för det svenska herrlandslaget) första mål sedan han tog över sommaren 2017. Det har spelats Nordic Cup, dubbellandskamper och arrangerats olika träningsläger. Men det är först nu som de på riktigt kommer att ställas på prov.

Mycket talar för svensk avancemang, då två av fyra lag från Sveriges Preliminary round-grupp går vidare till Main round. I kvalet, som spelas i Estrad Alingsås, ställs Sverige mot Belgien, Armenien och Malta.

Belgien ses som den största utmanaren för svensk del i kampen om förstaplatsen, och där bakom lurar Armenien som Sverige inte har så bra koll på. Malta ska vara tre säkra poäng.

Coolbet kommer du att kunna spela på landslagets alla tre VM-kvalmatcher i veckan, och precis som alltid till riktigt förmånliga odds. Om du inte redan har ett konto är det verkligen dags att skapa ett. Dessutom erbjuder de 100 procent välkomstbonus för nya spelare.

Nu drar vi igång den här efterlängtade veckan. Sveriges första match spelas på onsdag kväll mot Armenien. Därefter möter de Malta på torsdagen innan det avslutas med match mot Belgien på lördag.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img