SPELARBETYG: De var bäst i Sverige

Sverige besegrade Armenien i Estrad Alingsås under onsdagskvällen. Här är de fem svenskar som utmärkte sig mest.

+++++ Krisitian Legiec

Lagkapten Legiec klev fram när han behövdes som mest. Med två mål i den första halvleken, och två ramträffar i den andra, satte han ton för segern. Ett hattrick hade satt pricken över I:et, men vi hoppas att han sparat det till senare i veckan.

++++ Robin Armandt

Den svenska målvakten tog det han skulle och mer därtill. Armandt stod för en rad svettiga räddningar när Armenien hotade, och var ute och avvärjde när de försökte spela långt. Pådrivare och höll laget på tårna.

+++ Nima Kadivar

Såg inledningsvis ut att vara påverkad av stundens allvar, men blev snabbt varm i kläderna. Kom igång på allvar i den andra halvleken, där han dessutom blev målskytt. Den belgiska ledarstaben hyllade insatsen ifrån läktarhåll.

++ Albert Hiseni

Var under långa perioder Sveriges trygga punkt i stormen. Pushade på sina lagkamrater, och lugnade ner tempot när laget behövde vila. Spelade mycket och var nyttig såväl offensivt som defensivt.

+ Fehim Smajlovic

Hotade ständigt i djupet, och kunde mycket väl ha blivit målskytt om han haft marginalerna på sin sida. Gav ett stundtals stillastående Sverige en annan dimension i anfallsspelet.

LÄS ÄVEN: Drömstart för Sverige – seger i premiären

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img