Belgiske tränaren imponerad av Sverige: ”Förväntar mig en tuff match”

Sverige spelar under lördagen en helt avgörande gruppfinal mot Belgien. Belgien har scoutat Sverige inför mötet, och lagets assisterande förbundskapten, Karim Bachar, är imponerad av vad han sett.

Under Sveriges match mot Armenien dök plötsligt hela Belgiens ledarstab upp. Laget kom då ifrån en komfortabel 12–0-seger mot blåbärsnationen Malta.

– Malta är en mindre nation, men alla matcher måste vinnas om man ska gå vidare. Vi gjorde vårt jobb, och satte våra chanser. En bra premiär helt enkelt, kommenterar assisterande förbundskapten Karim Bachar vinsten.

LÄS OCKSÅ: De var bäst i Sverige seger mot Malta

Vad vet ni om Sverige som futsalnation sen tidigare?

– Vi visste inte så mycket, det är därför vi är här. Jag har inte mött Sverige innan, varken som spelare eller tränare. Det är ett spännande lag, som vi ser mycket fram emot att möta.

Under matchen mot Armenien blev Kristian Legiec och Nima Kadivar målskyttar för Sverige. Bachar väljer att lyfta ett varningens finger för just dessa två.

– Det finns många duktiga spelare i Sverige. Det vi har hört sedan innan är ett nummer nio (Legiec) är farlig, men jag tycker att nummer åtta (Kadivar) varit lika bra. Nummer nio har gjort två mål idag )läs onsdag), och vi har märkt att han hotar ofta.

LÄS MER: Kadivar: ”Nu ska vi går för gruppsegern”

Matchen i eftermiddag mellan Sverige och Belgien kommer att avgöra vilket lag som plockar hem gruppsegern. Bachar blickar mot matchen med entusiasm.

– Jag förväntar mig en tuff och jämn match. Sverige är ett bra lag, men det är vi också. Detta (Estrada Alingsås) är en fantastisk arena, och DJ:n är grym. Låt oss visa futsal ifrån sin bästa sida på lördag, avslutar Bachar.

Belgien–Sverige startar 17.00.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img