Kadivar inför Belgien: ”Nu ska vi gå för gruppsegern”

I och med 5-1-segern mot Malta igår säkrade Sverige avancemang och en plats i Main round. Nima Kadivar har varit en av Sveriges bästa spelare de två inledande matcherna, och han tror på svensk gruppseger. ”Det viktiga är att vi är vidare, men vi vill såklart vinna gruppen”, säger Kadivar till Futsalmagasinet.

Imorgon tar Sverige emot Belgien i Estrad Arena i Alingsås. Publikfest väntar och arrangörerna hoppas på fullsatt. Belgien har imponerat under deras två inledande matcher, laget har gjort hela 18 mål och endast släppt in två. Kadivar menar att det kommer bli en svår match, men att man har en bra chans.

LÄS OCKSÅ: Spelarbetyg – de var bäst mot Malta

– Vi gjorde en riktigt bra match mot Armenien, mot Malta var vi inte inte lika bra. Men imorgon kan vi slappna av, vi har inget att förlora. Det var avancemanget vi kom hit för och det har vi löst. Nu ska vi vinna gruppen och gör vi en bra insats har vi alla möjligheter att slå dem, säger Kadivar.

Hur mycket betyder hemmapubliken för er?

– Otroligt mycket, man blir extra taggad och man får mycket energi. Jag måste faktiskt säga att jag är imponerad av publiken här. Visst, det brukar vara mycket folk och kolla när vi spelar, men de här hejar, klappar och skapar en häftig stämning. Det hade varit otroligt coolt med fullsatt, säger Kadivar.

Nu väntar en dags vila för de svenska spelarna innan gruppfinalen.

TV:Najafis tankar efter säkrat avancemang

– Jag tror vi blir träningslediga imorgon (läs fredag), så det blir nog att åka in till Göteborg och bara slappa och tänka på annat, kanske spela boule eller något, avsluta Kadivar.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img