ÖFC upp i serieledning efter segern mot Torslanda

0
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Örebro FC och Torslanda IK Futsal smygstartade under söndagen omgång 21 i SFL, trots att övriga lag i serien nyligen avslutat den 17:e omgången.

Den tidigarelagda matchen blev en målrik historia, där hemmalaget Örebro FC efter en jämn inledning kunde dra ifrån och till slut vinna med 6–2. Senad Berisha och Ahmad Fawaz satte två mål var i segern som nu innebär att ÖFC går upp i serieledning.

LÄS OCKSÅ: Strängnäs säkrade viktiga poäng i Halmstad

Det är med ett poängs försprång laget nu leder serien, men med en match mer spelad än övriga topplag. På söndag väntar match i den 18:e omgången, precis som för övriga lag, och då är det derby mot Örebro SK Futsal som gäller.

Matchfakta

SFL

Örebro FC-Torslanda IK Futsal 6–2 (2–1)

Målen, ÖFC: Senad Berisha 2, Ahmad Fawaz 2, Fredrik Johnsson, Mattias Bulun

Målen, Tik: Patrik Falk, William Lännholm