Sportens framfart sätter liv på bettingsidorna

Futsalens framfart är det få som missat. Ligorna går starkt framåt – och likaså gör de svenska landslagen. Nyligen kvalificerade herrlandslaget sig för vidare spel i VM-kvalet.

I takt med att futsalen växer och intresset för att följa sporten växer, blir det också allt fler som väljer att spela på futsalmatcher via bettingbolag. Redan idag finns det ett antal bolag som erbjuder odds på svensk futsal.

Det vanligaste som människor bettar på inom futsalen är idag matchens utgång, alltså 1, X eller 2. På vissa sajter är det det enda som än så länge går att lägga sina spel på, medan det på andra sajter börjar dyka upp allt fler alternativ till spel. Det kan till exempel handla om handikapp-spel, över- och underspel och målskyttar i matchen.

För att ta reda på mer om bettingsidor, och vilka man ska lägga sina spel på finns det en rad olika jämförelsesajter. Via en recension här kan du läsa mer och jämföra vad som erbjuds och passar just dig.

Den svenska futsalligan (SFL) går mot en slutspurt, damernas RFL är inne i slutspel och division 1-lagen kvalar nu mot högstaligan. Futsalen är inne i en spännande period, och det kommer bli en rafflande fortsättning. Det vill du inte missa!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img