Krasniqi på Norrköpings bänk: ”Ska hjälpa dem”

Norrköping FK fick med sig en poäng ifrån fredagskvällens möte med Nacka Juniors. En viktig poäng, som kunde blivit mer, för laget som kämpar för sin överlevnad.

LÄS MER: Nacka kom ikapp mot Norrköping

Laget har inför den viktiga slutspurten av SFL nu gjort klart med ett starkt nyförvärv – men det handlar inte om någon spelare. Albert Krasniqi, huvudtränare i Falcao FC, har anslutit till laget. Under matchen mot Nacka fanns han med på gästernas bänk.

– Muffe (Bajraktarevic, huvudtränare) hörde av sig till mig och frågade om jag kunde tänka mig att hjälpa till lite, säger Krasniqi och fortsätter:

– Jag satte mig och kollade lite på deras matcher och så där. Det har ett väldigt bra lag med flera skickliga spelare, och med lite hjälp kan de klara sig kvar. Jag tycker inte att de förtjänar att ligga där de ligger.

Norrköping ligger på den översta av de tre nedflyttningsplatserna i SFL – med tre poäng upp till Torslanda på säker mark.

– Jag ska försöka bidra med så mycket jag kan. Främst handlar det om att få in en ny röst i omklädningsrummet med lite andra idéer.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img