Hos Bettingkollen kan du jämföra spelbolag

Artikeln innehåller sponsrat innehåll

Den nya spellagen har inneburit bra saker för i princip alla spelare. Många med problem har stängt av sig, och de som tidigare varit osäkra på betting har fått en säkrare väg in. För de som vill jämföra spelbolag har också Bettingkollen.se varit ett användarbart verktyg. Den lanserades i början av 2019 och har som främsta syfte att passa även nya spelare.

Vad är då skillnaden på betting i Sverige nu, gentemot innan den 1 januari?

Spelpaus.se

På spelpaus.se kan alla som vill stänga av sig från alla spelbolag med licens. På samma ställe. Det innebär att risken för spelberoende minskar avsevärt. Under de första veckorna stängde över 10 000 svenskar av sig från spel, vilket får ses som en succé för spelpaus och det nya licenssystemet.

Insättningsgränser

Man behöver inte använda spelpaus för att begränsa sitt spelande. För den som inte känner sig beroende av spel, men ändå vill hålla det inom rimliga gränser är det nya kravet på insättningsgräns ett bra sådant. Kravet innebär att du måste sätta gränser för dag, vecka och månad på hur mycket du kan sätta in på ditt konto. Annars kan du inte spela.

Information om din betting

Nu finns också krav på att spelbolag i Sverige måste ge dig som spelare tydlig information angående ditt spelande. Det betyder att så fort du loggar in får du information om hur mycket du har spelat för under det senaste året, samt en klocka som startas för att visa hur länge du varit inloggad.

Jämförelse av spelbolag

Bettingkollen.se bidrar också till denna nya, säkra marknad, genom att vara den fräschaste och den sajt som är mest up-to-date när det gäller spelbolag i Sverige. Vad sajten erbjuder är både en genomgång av alla spelbolag med svensk licens, men också detaljerade uppgifter om vilka bettingsidor som erbjuder Swish som betalningsmetod, eller vilka som levererar odds till spelbolagen. Dessutom har de en sida som är dedikerad till spelbolag för nybörjare, som du kan hitta här.

På det stora hela har skiftet till ett licenssystem fungerat väl, och spelmarknaden har blivit avsevärt bättre. Dock har det funnits några problem från både spelbolag och spelinspektionen som måste lösas innan det blir helt perfekt. Men en bra start, ingen tvekan.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img