Hammarby hakar på i guldjakten efter storseger

Hammarby fortsätter att imponera i SFL. Under lördagen tog man säsongens tolfte seger när Halmstads BK gästade – och man har nu spelat sju matcher utan att förlora.

Hammarby har sedan årsskiftet visat på en riktigt fin form i SFL-spelet. Under lördagen tog laget från Stockholm ännu en seger, och hakar på allvar på i toppstriden. Från sin tredjeplats skiljer det endast ett poäng upp till tvåan IFK Uddevalla Futsal, och tre poäng till serieledande Örebro FC som spelat en match mer än både Uddevalla och Bajen.

Özgur Yasar har varit en av spelarna som verkligen visat på fin form under den senaste tiden, och det var också han som inledde målskyttet i matchen mot Halmstad. Sju och en halv minut tog det.

Fredrik Notice dubblade den ledningen kort efter, och innan halvlekens hade Yasar fixat 3–0.

I den andra halvlekens begynnelse kom Yasars tredje för kvällen, och det blev starten på en målrik andra halvlek. Efter en reducering från gästerna och ytterligare hemmamål skrevs matchens siffror till slut till klara 7–1.

Hammarby IF FF–Halmstads BK 7–1 (3–0)

Målen, Hammarby: Özgur Yasar 3, Patrick Mallengren, Fredrik Notice, Tolga Ayranci, Alan Arslan

Målet, HBK: Marc Brandin