Speltips: Kamratderbyt och Nacka Juniors

Under söndagskvällen väntar två stycken möten som likt flera andra handlar om topplagen i SFL. IFK Göteborg Futsal tar emot IFK Uddevalla Futsal – ett möte som alltid blir ett hett sådant – och Nacka Juniors välkomnar tabelljumbon Halmstads BK till Stockholm.

Två matcher där Futsalmagasinets expertis hittat två riktigt fina odds, som vi mer än gärna vill dela med oss av till er läsare.

Både IFK Göteborg–IFK Uddevalla och Nacka Juniors–Halmdtads BK startar 18.00, och därmed sitter spelstoppet på 17.59 på de båda matcherna.

IFK Göteborg Futsal–IFK Uddevalla Futsal: 2 (odds 1.60)

Nacka Juniors–Halmstads BK: Nacka -2.5 (odds 1.80)

Spela på SFL-matcherna här!

Motivering:

IFK Uddevalla Futsal jagar guld och trots fin form i IFK Göteborg ska det vara klasskillnad på de här två lagen. I Uddevalla finns majoriteten av landslagets spelare, och lagen ligger åtta respektive tvåa i tabellen. Blåvitt kan absolut chocka Uddevalla, men en bortaseger för ett tydligt bättre lag till 1.60 klickas hem.

Nacka Juniors hade en tung lördag i Uddevalla och föll stort. Men vill man något med den här säsongen så ska man visa det mot lag som HBK. Det är stor skillnad på futsalen som spelas i de här två lagen, och ett spelsuget Nacka ska köra över HBK på hemmaplan. HBK kommer från en storförlust borta mot Hammarby, och laget är i princip klart för degradering. Nackas segermarginal i den här matchen bör överstiga ett par bollar. Vid seger med minst tre mål sitter spelet.

Spela på SFL-matcherna här!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img