Foto: Krister Melin

Efter gårdagens seger lyckades inte Sverige överlista Tjeckien en gång till. Dagens match slutade 4-3 i tjeckisk favör vilket innebär att Sverige får åka hem med en vinst och en förlust.

Tjeckien kom ut med ett högre tempo än Sverige i den första halvleken. Trots det lyckades Sverige ta ledningen efter drygt tolv minuter genom Nazanin Vaseghpanah. Ledningen stod sig dock inte länge och det stod 1-1 i paus.

I andra halvlek fick Tjeckien utdelning på sina chanser och när hemmalaget satte 4-2 kändes matchen avgjord. Sverige lyckades reducera till 4-3 men kom aldrig närmre än så, 4-3 blev även slutresultatet.

Sverige lämnar därmed tjeckiska Hodonin med en seger och en förlust, vilket får ses som godkänt. Nästa gång landslaget samlas är 2-3 april då Italien kommer till Iscar Arena i Vetlanda för dubbelmöte.

Matchfakta

Landskamp

Tjeckien – Sverige 4-3 (1-1)

Mål Sverige: Nazanin Vaseghpanah (2)

Mål Tjeckien: Gabriela Spicková (2), Denisa Skálová, Iva Odehnalová

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.