Basberber efter förlusten: ”Tyvärr har vi inte allt i egna händer längre”

Hammarby lyckades inte vinna hemma mot IFK Göteborg. ’Blåvitt’ vann med 1-2 vilket innebär ett tungt poängtapp i toppen av tabellen för Hammarby. ”Futsal handlar om att göra mål och vi satte inte våra chanser”, säger Hammarbys Michel Basberber efter matchen.

1994 var senaste gången Hammarby vann SM-guld i futsal på herrsidan. Det var så länge sedan att det då till och med kallades att man vann ’SM i 5-manna inomhus’.

Den här säsongen har laget chans igen och man har visat att man vill vara med och slåss på riktigt. Tre poäng mot IFK Göteborg och ’Bajen’ kunde koppla grepp om ligan. Nu lyckades man inte med det utan får istället förlita sig på att Uddevalla tappar poäng i någon av matcherna framöver, något Basberber är besviken över.

– Tyvärr lyckas vi inte vinna idag och egentligen är det ganska enkelt, de gör fler mål än oss. Ska jag vara ärlig så tycker jag vi var bättre men det spelar ju ingen roll. Deras keeper var också grym i målet, han tog allt, säger Basberber.

LÄS OCKSÅ: Uddevalla utklassade Halmstad

Trots förlusten är Basberber hoppfull inför avslutningen. Hammarby har länge varit inne i en stark period och kom inför dagens match till spel med sju raka matcher utan förlust.

– Nu har vi inte allt i egna händer men jag tycker ändå det ser bra ut. Vi är ett bra lag och är i bra form. Vi spelar bra idag men får inte utdelning, det kommer Norrköping få sota för på torsdag, säger Basberber.

Ja, Norrköping borta på torsdag, hur tänker du inför den?

– Det kommer bli en otroligt tuff match. De slåss ju för sin överlevnad och vi brukar ha problem med dem. Jag tror till och med vi har tre raka förluster mot dem så det gäller att vi spelar på topp.

Hammarby har en match mindre spelad än övriga lag i toppen. Vid seger mot Norrköping kliver laget upp på en tredjeplats.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img