Hammarby missade chansen – Jareflo stängde igen

Hammarby hade ett gyllene läge att sätta sig i en riktigt bra position inför avslutningen. Men istället var det IFK Göteborg som säkrade alla tre poäng i Eriksdalshallen – med en Oskar Jareflo i målet som stängde igen.

Mouhammed Omeirat öppnade matchens målskytte i mitten av den första halvleken, men Hammarbys Sebastian Holmqvist svarade direkt med 1–1. Det resultatet stod sig sedan till pausvilan.

Nima Kadivar, likt många gånger förr, tog sig an hjälterollen när han tryckte in 2–1 efter fint samspel med Omeirat. Ett mål som visserligen gjordes med 13 minuter kvar av matchen, men som trots det skulle bli det sista.

LÄS OCKSÅ: Fördel AFC efter första kvalmötet

Hammarby tryckte på och jagade tre viktiga poäng i kampen om guldet, och målvakten Tolga Ayranci följde allt oftare med upp i anfall. Men gästernas Oskar Jareflo stod för ett antal viktiga räddningar och såg till att hålla tätt. Chanserna saknades inte direkt för en kvittering.

Blåvitt klättrar i och med segern upp till en sjundeplats i tabellen. Hammarby ligger kvar på en fjärdeplats, dock med en match mindre spelad än övriga topplag.

Matchfakta

SFL

Hammarby IF FF–IFK Göteborg Futsal 1–2 (1–1)

Målet, Hammarby: Sebastian Holmqvist

Målen, IFK: Mouhammed Omeirat, Nima Kadivar

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img