Tar Bajen chansen?

0

Hammarby tar under söndagen emot IFK Göteborg i SFL:s 21:a omgång. Laget från söder i Stockholm har dock inte spelat sin match i den 20:e omgången mot Norrköping, utan den spelas på torsdag.

Här har Bajen en otrolig chans att säkra sex poäng, och därmed faktiskt också gå upp i serieledning. Ett Bajen som öppnade SFL-säsongen på ett minst sagt mediokert sätt, men som på senare tid är det överlägset mest stabila lag nu sett till resultaten.

Spela på alla SFL-matcher här

29 december förlorade Bajen senast. Och det var borta mot IFK Uddevalla Futsal, där avgörandet kom med sekunder kvar. Innan dess var senaste förlusten mot just Norrköping, och det var 18 november.

Man har alltså enbart kammat noll två gånger sedan den 18 november 2018. Idag, den 24 februari, går Hammarby IF FF för sin 13:e seger för säsongen när Blåvitt besöker Eriksdalshallen. En seger som skulle ta laget upp på en andraplats, med endast ett poäng upp till serieledaren och med en match mindre spelad.

Hammarby har chansen att sätta sig i ett mycket fint läge, och det med start idag söndag, hemma mot IFK Göteborg Futsal. Matchstart 13.15.

Odds på matchen

Hammarby IF FF–IFK Göteborg Futsal
1: 1.50 X: 4.80 2: 3.90

Spela på matchen här