Chamoun efter semifinalsegern: ”Jag var aldrig orolig”

Falcao kopplade greppet i semifinalmötet mot IFK Uddevalla efter seger med 7-4. Enav matchens frontfigurer var Falcaos svenske landslagsspelare Daniella Chamoun. ”Jag är nöjd över art vi vann matchen”, säger Chamoun till Futsalmagasinet.

Daniella Chamoun är Sveriges bästa futsalspelare på damsidan. Senast i fredags var hon i Tjeckien för dubbelmöte med landslaget. Under söndagen var hon tillbaka i Falcao för bortamatch mot IFK Uddevalla och den första semifinalen av två. Det var Falcao som kopplade greppet direkt.

– Vi gjorde ju 1-0 efter typ 30 sekunder och sedan ett till mål bara några minuter senare. Så sen var det bara köra på, vi fick arbetsro, säger Chamoun och fortsätter:

– Ska jag vara ärlig kändes det aldrig nervöst idag, jag var aldrig orolig. De är ett bra lag men det kändes som att vi hade kontrollen idag.

Känns det att det är slutspel?

– Ja, det är klart. Det var en ganska hetsig match med mycket närkamper och fysiskt spel. Vi är tekniskt skickliga men jag tycker även vi kunde hantera det fysiska spelet väldigt bra, säger Chamoun.

Returen spelas på söndag i Botkyrkahallen. Chamoun hoppas att laget kan utnyttja resultatet från första matchen och menar att Falcao är ett lag som trivs på hemmaplan.

– De måste vinna, vi kan slappna av och spela vårt spel. Vi är också väldigt bra på hemmaplan, vi är i bra i Botkyrka. Vi kommer ha publiken i ryggen, de kommer behöva spela väldigt bra för att slå oss, avslutar Chamoun.

Matchen på söndag är den andra och sista i dubbelmötet. Vinnaren i dubbelmötet går till final och möter där vinnaren i den andra semifinalen mellan IFK Åkullsjön och Umeå IK FF.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img