Falcao klara för sin andra raka SM-final

Falcao är klara för sin andra raka SM-final. IFK Uddevalla lyckades inte ta revansch från förra helgen utan Falcao vann med 5-3. I finalen väntar Umeå IK.

IFK Uddevalla var piskade att vinna borta mot Falcao efter förlust i den första semifinalen. Men det blev en mardrömsstart för bortalaget. Falcao gjorde 1-0 efter knappt två minuter och efter 13 minuter ledde hemmalaget med 3-0. Uddevalla lyckades dock spela upp sig och reducerade två gånger om, 3-2 i halvtid.

Men det här var Falcaos match, det var Falcaos semifinalserie. En tidig straff i början av andra halvlek och man kunde återigen skaffa sig en tvåmålsledning. IFK Uddevalla gjorde vad de kunde, men kom aldrig närmare än 4-3. Falcao hade ledningen i drygt 38 minuter och vann till slut med 5-3.

Falcaos motståndare i finalen blir Umeå IK. Precis som kvart- och semifinal kommer även finalen avgöras i ett dubbelmöte.