Chamoun om kvällens final: ”Kommer bli publikfest”

Ikväll spelas den andra och sista finalmatchen mellan Falcao FC och Umeå IK. Första matchen vann Falcao med 9-1 på bortaplan, ikväll möts lagen i Botkyrkahallen. ”Vi ska återigen visa att vi är Sveriges bästa lag”, säger Falcoas Daniela Chamoun inför matchen.

Första matchen blev en enkel resa för Falcao. Trots ett tidigt ledningsmål hade Umeå inget att säga till om. Falcao visade varför de är regerande mästare och nu ska det till ett mirakel för att Umeå ska knipa guldet. Trots det menar Chamoun att laget inte kommer gå på halvfart. Tvärtom.

– Visst, det kanske nästan är avgjort men det spelar ingen roll. Vi har drömt om det här hela säsongen, att få spela en final inför vår hemmapublik. Nu ska vi få göra det och då ska vi visa hur bra vi är, säger Chamoun.

Just publiken är något Chamoun lägger stor vikt vid. Hon menar att deras stöd har hjälpt henne och laget och att de är en del i framgången.

– Jag måste verkligen rikta ett oerhört stort tack till all publik som hejat på oss hela säsongen. Det betyder verkligen jättemycket, säger Chamoun och fortsätter:

– Det är häftigt, det känns verkligen som att hela orten sluter upp bakom oss. Ungdomar vet vem man är och ser upp till en så jag måste verkligen tacka alla, från de minsta till de största. Det finns så många som gör så mycket bra utan att få höras eller synas.

Chamouns säsong har inte varit spikrak, första halvan kantades av skadeproblem. Därför menar hon att kvällens match blir speciell.

– Det har inte alltid varit lätt. Alla lag vill ju verkligen slå oss eftersom vi är bäst. Men nu har vi verkligen visat att vi är bäst och det ska vi fortsätta visa ikväll, avslutar Chamoun.

Matchen spelas klockan 18.00 i Botkyrkahallen.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img