Avgörande match för Borås: ”Vi måste vinna”

0
Petter Florentin. Foto: Måns Johansson

SFL kliver in i slutskedet av säsongen. Tre poäng borta mot Hammarby är ett måste för Borås om de vill haka på i toppen. ”Finns inte så mycket att säga, det är bara köra”, säger Borås tränare Petter Florentin inför matchen.

Endast en poäng skiljer mellan Bajen och Borås. I och med att Uddevalla vann både i fredags och igår är båda lagen piskade att vinna för att ha chans på guldet. Uddevalla ligger sex poäng före Borås inför kvällens match.

– Jag tycker det känns väldigt bra ändå. Det finns inte så mycket att säga inför matchen, nu måste vi vinna de matcher som finns kvar. Så enkelt är det, säger Florentin.

Odds: Hammarby–Borås AIK
1: 2.05 X: 4.80 2: 2.30
Spela på matchen här!
*Annons i samarbete med Coolbet*

Förra mötet mellan lagen slutade 5–5. Florentin tror att det kommer bli jämnt även i denna match men hoppas att man kan dra det längsta strået.

– Jag tycker inte riktigt vi kom upp i den nivån vi kan när vi mötte dem förra gången. Vi har nästan lite revansch att utkräva, säger Florentin som är glad över att laget fått tillbaka en del spelare från skador och sjukdomar:

– Vi hade det tufft där några matcher med många borta, vi hade några avstängningar också. Sedan är det som det alltid är, det är slutet på säsongen och många är slitna. Vi har några som spelar halvskadade men det är väl egentligen bara Irfan (Delimedjac) som inte är tillgänglig, säger Florentin.

LÄS OCKSÅ: Uddevalla i guldsits – sent avgörande mot ÖSK

Vad tror du publiken kommer få se för match?

– Jag tror det kommer bli som förra gången vi möttes, det kommer bli fysiskt. Bajen är ett fysiskt lag men det är vi också. Det kommer bjudas på bra futsal, jag tror på en sevärd match, avslutar Florentin.

Matchen spelas klockan 18.00 i Eriksdalshallen.