Bettingmöjligheter i futsalens värld

Vem har inte koll på fotboll som vevas om och om igen ur alla vinklar på teve? För den som däremot har full koll på futsal kan vi tala om en riktig edge som spelbolagen har svårare att hantera. Idag går det att betta på allt från de stora mästerskapen till ligor runtom i världen. Oavsett om du har stenkoll på futsal eller är ny på området finns det några saker som är extra viktiga att tänka på när det kommer till spel på denna högtekniska och snabba sport. Läs den här artikeln vidare för att få tips om vad du ska tänka på inför du lägger ett spel.

Inför spelet

Innan du lägger ett spel behöver du sondera den information som är tillgänglig inför matchen eller turneringen. Givetvis är formen på lagen viktig, men här handlar det dock om mer än resultatrader. Om du har sett att ett storlag vinner men formkurvan är på väg utför kan du vara något spännande på spåren. Avstängningar och aktuella skador behöver kollas upp, särskilt när det gäller de spelare som normalt sett gör mest avtryck ute på golvet. Tänk även på att en målvakt ibland kommer in i ett riktigt flow, det går knappt att förklara hur han kan hinna reagera på alla avslut. Är du först på bollen när en målvakt hittar ”zonen” kan det vara du som profiterar på läget.

Rent speltekniskt finns det även en del andra frågor du behöver ställa dig. Hur är spelschemat för lagen? Är något lag som är satt under en extra press? Om du har möjlighet att följa några av lagen på nära håll och ta del av uttalanden som flyger under radarn för spelbolagen kan du räkna med att du hittar spelvärda alternativ. När du väl har din egen tolkning klar för dig är det dags att börja titta efter odds.

När det är dags att spela

Även om inte alla spelbolag erbjuder spel på futsal finns det vissa som har desto mer av den varan. Bet365 är ett av världens största spelbolag och här går det att spela på klassiska 3-vägsspel på matcher från runtom i hela världen. Handikappspel är populärt och innebär till exempel att det ena laget får en fördel med ett visst antal mål för att jämna ut oddsen. Det går även att spela på antalet mål i matchen och mycket mer. Innan du väljer att satsa på futsalspel kan du även hämta hem en bonus hos Bet365. För att ta del av en Bet365 bonus är det enda du behöver en bonuskod.

Efter spelet

Ju mer futsal du följer och har koll på desto bättre underlag har du så klart inför framtida spel. Under själva spelet på planen finns dessutom ytterligare möjligheter till betting. Spelet kan som vi vet gå fort och vända snabbt. Om du har öga för detaljer kan livebetting hos Bet365 vara något för dig. Precis som inför matcherna finns många olika spelalternativ och här kan du välja bland oddsen mitt under dramatiken.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img