Kennedy aktuell för Hammarby: ”Hade varit fantastiskt kul”

Att Kennedy Bakircioglü, 38, är en legendar inom Bajen-kretsar råder det inget tvivel om. I fjol tackade han dock för sig efter ett antal säsongen i den grönvita tröjan.

Men nu kan en comeback vara på gång. Och inte då till det fotbollsallsvenska laget, utan till Hammarby Futsal som just nu laddar för säsongens sista match. En match som mycket väl kan leda till guld.

Det är dock inte en förstärkning till i år det är tal om, utan i så fall till nästa säsong. Det berättar Bakircioglü för Fotboll Sthlm.

– Vi har pratat ganska många gånger. De har varit på och velat att jag ska spela. Men det har varit en tid där jag hållit på med annat än fotboll så därför har det inte blivit något, tyvärr. Men eventuellt så blir det av till nästa år. Det är inte hundraprocentigt, men det kan ske, säger han till sajten.

Skulle det bli guld för Hammarby innebär det att laget inför nästa säsong ska kvala till Champions League, vilket naturligtvis hade lockat Kennedy Bakircioglü.

– Ja, då blir det ”Champions League – med Kennedy!”. Det hade varit fantastiskt kul. Så jag ska inte stänga några dörrar.

Han är dock väl medveten om att han inte kan gå in och leva på gamla meriter i den svenska futsalligan.

– Nej, det lever man inte länge på. Isåfall måste jag jobba med fysiken och ladda upp som under en vanlig försäsong. Det hade inte känts alls bra att gå in och spela om jag inte är i form, säger han till Fotboll Sthlm.

Hammarby Futsal kan därmed få in ett riktigt profilerat nyförvärv till nästa säsong.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img