Odds hela vägen ned i division 5

0

Visste du att flera av Sveriges futsalspelare håller igång under delar av året med lite spel i de lägre fotbollsserierna? Det går faktiskt inte att undkomma att majoriteten av futsalspelarna har sitt ursprung i fotbollen.

Flertalet väljer dock inte att gå för en satsning på fotbollen, utan lägger hela sin energi på futsalsäsongen. Men det gäller ju att hålla igång under uppehållet, och vi har sett allt fler spelare från SFL och RFL som kritar på för fotbollslag i de lägre divisionerna.

Divisionerna det handlar för de spelarna kan vara allt från division 3 ned till division 5.

Så bli inte förvånad om det är ett antal namn du känner igen från exempelvis landslaget om du tar dig ut på någon match i division 4.

Visste du att du precis som under futsalsäsong kan lägga dina bet på dessa spelares lag? Coolbet erbjuder nämligen odds inom den svenska fotbollen hela vägen ned till division 5! Alltså från allsvenskan – ned till division 5.

Känner du till något lag som plockat in en skicklig futsallirare? Klicka dig då in på Coolbet och lägg ditt spel på något av de lägre divisionerna här.