Nu ska Champions League avgöras – så ser du matcherna

0

Årets Champions League-säsong såg sitt ljus när IFK Uddevalla Futsal var med och kickade igång Preliminary round i slutet av augusti hemma i Agnebergshallen. Sedan dess har även Main round och Elite round avgjorts. Nu är turneringen framme vid avgörandet – Final four.

I år spelas Final four i Almaty Arena i Kazakstan där ett av finallagen, Kairat Almaty, står som värd. Övriga lag är regerande mästaren Inter FS (Spanien), FC Barcelona (Spanien) och Sporting CP (Portugal).

Semifinalerna drar igång under fredagen och på söndag avgörs det hela med bronsmatch och slutligen finalen.

Så spelas fredagens semifinaler:

14.45 (CET): Sporting CP–Inter FS

17.30 (CET): FC Barcelona–Kairat Almaty

Så spelas söndagens matcher:

13.30 (CET): Bronsmatch

16.00 (CET): Final

Alla matcher sänds på Viaplay.