Maravilla lämnar IFK Uddevalla: ”Känns tråkigt”

Efter att ha varit klubben trogen sedan starten, och därefter varit med om tre SM-guld, varav det sista som tränare, står det nu klart att Hector Maravilla lämnar IFK Uddevalla Futsal.

I intervju med Futsalmagasinet berättar Tommy Rasimus i IFK Uddevalla att parterna inte kom överens om ett nytt kontrakt, och anledningen ska ha varit den ekonomiska biten.

– Han hade ekonomiska och sportsliga krav som tyvärr var orimliga för oss. Kanske inte för honom, men för föreningen i den sits den är i. Men vi i futsalen har inte ensamrätt på de här besluten, så jag tog med det till styrelsen som sa att det inte finns en chans. Hector stod fast vid kraven, och därmed fick vi tyvärr tacka nej till att förlänga med honom, sa Rasimus i intervjun.

Hector Maravilla kommenterar för Sveriges Radio via sms:

– Klart det känns tråkigt men så fungerar det, men i slutändan kommer jag alltid att kunna blicka tillbaka och inse att jag på fem år var med och vann två silver, tre guld, spelade två Champions League-turneringar och fick äran att få representera landslaget. Det är något jag alltid kommer att vara oerhört stolt över.

Futsalmagasinet sökte Hevtor Maravilla för kommentar, men hänvisades till ovan citat.

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img