Klart: Landslagsduon förlänger med IFK Uddevalla

IFK Uddevalla Futsal har fått igång truppbygget på allvar efter en period där det blåste kring klubben. Nyligen förlängde Robert Bagger sitt kontrakt, och nu är ytterligare två spelare klara.

Spelarna det handlar om är målvakten Viktor Jansson och kvicke Mahmoud ”Mido” Al-Mouti. Båda har varit tongivande i Uddevalla under den gångna säsongen, och båda har representerat landslaget vid flertalet tillfällen.

Huvudtränaren Andrés Moncada kommenterar de båda spelarnas kontraktsförnyelser till klubbens Facebook-sida.

Mahmoud ”Mido” Al-Mouti:

– Mido är en fantastisk spelare och ännu bättre människa. Det har jag sagt till Mido i två år och ändrar mig inte. När Mido spelar då vinner vi. Allt han rör vid blir guld. Jag är oerhört glad att han väljer att fortsätta satsa på futsal och att han gör det i Uddevalla. Att han tror på detta betyder mycket för föreningen, truppen och oss i ledarstaben.

Viktor Jansson:

– En bra målvakt är mer än halva laget och att ha haft Sveriges bästa målvakter i truppen har varit en tradition för Uddevalla och en stor bidragande faktor när laget har vunnit tre SM-guld i rad. Därmed var det oerhört viktig att behålla Viktor och vi är alla supernöjda med hans förlängning.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img