Robert Bagger skriver nytt med Uddevalla: ”Oerhört glada”

Flertalet spelare har valt att lämna IFK Uddevalla Futsal. Men Robert Bagger gör tvärtom – och förlänger med klubben.
– En spelare som känner för klubben, menar huvudtränaren Andrés Moncada.

Nyckelspelare efter nyckelspelare har tackat för sig under något som får benämnas som en stormig tid för svenska mästaren IFK Uddevalla Futsal. Bland andra har Petrit Zhubi, Granit Berisha och Kristian Legiec försvunnit.

LÄS OCKSÅ: Lagkaptenens besvikelse: ”Att vi är ute efter pengar är bullshit”

Men nu får Uddevallasupportrarna något att glädjas åt. Den reslige pivotspelaren Robert Bagger har kritat på för en ny säsong.

– Robert Bagger var en prioritet för mig och Patrik. Att säkra en pivot av hans kaliber betyder att man säkrar många mål och hårt arbete under varje match och träning. Bagger är en spelare som känner för klubben, som fansen alltid vill se på planen och som jag personligen har fantastisk kemi med. Vi är oerhört glada att Robert fortsätter med oss även i år, säger Andrés Moncada, huvudtränare i IFK Uddevalla Futsal.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img