Extra: Tackade för sig – men blir kvar i IFK Uddevalla

Flera spelare valde för en dryg månad sedan att tacka för sig och lämna det regerande mästarlaget IFK Uddevalla Futsal. En av dem var lagkaptenen Granit Berisha.

I en intervju med Futsalmagasinet berättade Granit Berisha om varför han valde att lämna, och det handlade enligt honom om en blandning av skadorna han dragits med och en besvikelse kring vad som hände i föreningen.

– Bara en sådan sak som att gå ut och säga att ”spelare som bara är ute efter pengar kan lämna”. Här har vi spelat med våra krigarhjärtan, lejonhjärtan, själ och allt vi har för att dels vinna SM-guld, men också försvara SM-guldet, utan att få en enda krona. Så det där med att vi bara är ute efter pengar är bullshit! Vi spelare som har valt att sluta kan gå rakryggade och slutade med flaggan på topp, sa han i intervjun för en dryg månad sedan.

LÄNK: LÄS HELA INTERVJUN HÄR!

Men enligt uppgifter till Futsalmagasinet, som även bekräftades av klubben under söndagen, ska Berisha ha ändrat sig – och är nu klar som nästa spelare i Andrés Moncadas truppbygge.

– Granit Berisha har varit kapten sen dag ett. Han är den som visar vägen och är viktig på alla sätt och vis. Granit är dessutom en mångsidig spelare som kan spela alla positioner och gör det på toppnivå, säger tränaren Andrés Moncada till klubbens Facebook-sida och tillägger:

– Givetvis är det oerhört viktigt att Granit fortsätter med oss och det gläder hela IFK Uddevalla Futsal att han äntligen skrivit på för en säsong till.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img