Lagkaptenen besviken: ”Att vi är ute efter pengar är bullshit”

Storstjärnorna lämnar IFK Uddevalla Futsal en efter en. Nu står det klart att även lagkaptenen Granit Berishas tid i klubben är över.

Till Futsalmagasinet förklarar han sitt beslut.

– Först och främst så var det redan från min sida i stort sett klart att jag hade tänkt lägga av med futsalen på grund av av mina skador från förra säsongen. Jag har bråkat med dessa skador under en lång tid. Hade vi inte haft Emilia Widengren så hade jag nog lagt skorna på hyllan redan då. Hon har gjort så jag har kunnat fortsätta med det jag älskar, att spela futsal, säger han och fortsätter:

– Men efter mycket om och men så ville jag köra på ett år till, för jag tyckte att Hector (Maravilla, huvudtränare) och Arlind (Sadriu, assisterande tränare) var riktigt bra tränare. Och det hela slutade ju med vårt tredje SM-guld.

LÄS OCKSÅ: Landslagskaptenen lämnar Uddevalla: ”Får se vad som händer”

Den senaste tiden har dock präglats av tråkigheter runt klubben och en hel del diskussioner på sociala medier, där flertalet av dem inte varit annat än pajkastning. Det är någonting som gjorde hans val att lämna enklare, menar han.

– Sedan vet jag att i stort sett alla har tillgång till sociala medier och säkert läst vad som har sagts och så. Det har gjort att det har blivit mycket enklare för mig att ta mitt beslut om att lämna. Bara en sådan sak som att gå ut och säga att ”spelare som bara är ute efter pengar kan lämna”. Här har vi spelat med våra krigarhjärtan, lejonhjärtan, själ och allt vi har för att dels vinna SM-guld, men också försvara SM-guldet, utan att få en enda krona. Så det där med att vi bara är ute efter pengar är bullshit! Vi spelare som har valt att sluta kan gå rakryggade och slutade med flaggan på topp, säger Granit Berisha.

LÄS OCKSÅ: Blåvitt ute efter Uddevalla-spelarna?

Han avslutar:

– Jag vill passa på att tacka alla sponsorer, publiken, eldsjälar, tränare och framför allt spelarna för allt vi har gjort inom futsalen. Det är minnen jag tar med mig resten av livet och önskar självklart klubben lycka till i framtiden!

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img