Allt fler intressanta matcher i Europa för svenska åskådare

Champions League växer sig allt starkare och till årets upplaga har Sverige efter de senaste årens fina resultat från IFK Uddevalla Futsal och IFK Göteborg Futsal tilldelats en direktplats i huvudrundan i CL.

IFK Uddevalla kommer att arrangera Main round hemma i Agnebergshallen i oktober. I fjol arrangerade de den första kvalrundan och sedan reste de till Cypern för huvudrundan.

Champions League avslutas som bekant med ett final four, och för att se de matcherna söker sig allt fler och fler. Dessutom finns det en rad antal stormatcher i ute i Europa som lockar åskådare från fler och fler länder.

I oktober kommer det svenska landslaget att bege sig till Kroatien för fortsättningen av VM-kvalet som påbörjades i januari i Alingsås. Den här gången väntar dock bra mycket tuffare motstånd i samtliga matcher, och det kommer bli några riktigt heta bataljer.

Flera svenskar har redan anmält sitt intresse för att kunna se herrlandslaget på plats i Kroatien. Och vill man då hitta det bästa av boende när man är ute och reser så finns det alltid fina erbjudanden på Interhome.

Där finner du hotell, lägenheter och hus i flertalet europeiska länder till riktigt förmånliga priser. Redan nu kanske det är dags att kolla in priserna för en VM-kvalresa i oktober? Kanske hägrar också en solig semester i slutet av sommaren eller när höstens mörker börjar närma sig.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img