Officiellt: Kom till Djurgården i fjol – nu klar för Hammarby

Inför förra årets säsong stod det klart att svenske Stephan Eriksson vände hemåt efter en flerårssejour i Australien – och han skrev då på för Djurgården. Under onsdagen presenterades han för Hammarby.

Stephan Eriksson bodde under några år i Australien där han studerade. Dessutom spelade han futsal i flertalet klubbar, bland andra med högstaligalaget Stirling Futsal Club.

LÄS MER: Han är svensken som lever drömlivet i Australien

Inför fjolårssäsongen flyttade 26-åringen hem till Stockholm och kritade på för Djurgårdens IF Futsal. Men till den nästkommande säsongen blir det en ny klubbadress för Eriksson. Under onsdagen presenterades han för rivalen Hammarby IF FF.

– Bajen spelar en offensiv och attraktiv futsal – precis så som jag vill spela. Jag delar även tränare Blancos syn på spelet. Det händer väldigt mycket spännande runtikring laget och jag ser mycket fram emot att få spela kommande Nordic Futsal Championship samt att få åka med Bajen till Kina och spela IFA Men’s Futsal World Cup, säger Stephan Eriksson till Hammarbys officiella hemsida.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img