Uppgifter: Tränare närmar sig ÖFC – tar med sig spelare

0
Foto: Martin Avedal – Örebro Tribune

Under fredagen drar Nordic Futsal Championship igång – och då kan värdklubben Örebro FC för första gången visa upp lite nya ansikten. Enligt uppgifter till Futsalmagasinet ska en ny tränare och minst en spelare vara på plats.

Ronny ”Pilen” Pettersson, general manager i ÖFC, bekräftar att det kan vara något nytt som väntar runt herrlaget till helgens matcher. Men några exakta detaljer kan han ännu inte gå in på.

– Vi försöker tänka i ett lite större perspektiv och det här är något som kan få både oss att att utvecklas som klubb, men dessutom kommer det kunna utveckla våra spelare på ett väldigt bra sätt, säger han.

Nordic Futsal Championship går av stapeln fredag kväll, och den första matchen spelas 18.00.