JB Futsal Gentofte nordiska mästare

Den avslutande matchen i Nordic Futsal Championship var finalen mellan danska JB Futsal Gentofte och norska Utleira IL. De förstnämnda vann med 4–2 – och därmed också guldet.

Sveriges representanter i Nordic Futsal Championship 2019 var Örebro FC, som höll i turneringen, IFK Uddevalla Futsal och Hammarby IF FF. Inget av lagen lyckades nå hela vägen till finalen, utan där var det danskt och norskt.

JB Futsal Gentofte, de danska giganterna, var stor förhandsfavorit inför turneringen, och kunde också till slut ta hem det hela. Laget, som laddar inför Champions League-kval i slutet av månaden, visade stor styrka matcherna igenom och vann sedan finalen mot Utleira med 4–2. Svenske Kristian Legiec fanns med laget under fredagen och lördagen.

LÄS MER: IFK Uddevalla missade bronset – tappade tvåmålsledning

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img