Mergim Berisha stannar hos mästarna

0
Foto: Krister Melin

Den 7 juli presenterade svenska mästarna IFK Uddevalla sin senaste förlängning i Granit Berisha. Många blev synnerligen överraskade över beskedet då lagkaptenen tidigare hade deklarerat att hans tid hos mästarna var över.

Nu cirka en månad senare så står det klart att Granit får sällskap av en sin yngre bror, nämligen Mergim Berisha som också har accepterat en förlängning.

– Mergim är en spelare som känner för klubbmärket och visat det under alla sina år i IFK. Han är en ung men rutinerad spelare som tar mer och mer en ledande roll i truppen och är en av de bästa spelarna i Sverige på sin position. Vi är väldigt glada att han väljer att fortsätta att spela med oss, säger tränaren Andrés Moncada till IFK Uddevallas Facebook-sida.

Totalt blev det fem mål i SFL förra säsongen för Mergim Berisha.