Viktig pusselbit på plats för Torslanda: ”En vinnare som ger allt”

0

18 mål och åtta assist på 27 matcher. Det är vad Torslanda IK Futsals William Lännholm mäktat med under sina två säsonger i klubben. Nu står det klart att det blir en tredje.

På Torslandas hemsida skriver man att totalt 15 spelare förlängt sina kontrakt över den kommande säsongen, och därmed verkar huvudtränare Fredrik Augustin fått en rejält stomme på plats.

Futsalmagasinet har tidigare skrivit om att kuggen Hampus Furublad valt att förlänga sitt kontrakt. William Lännholm har nu gjort detsamma – och är klar för sin tredje säsong i klubben.

– William är en väldigt viktig balansspelare, en vinnare som ger allt för laget. Han har en bra vänsterfot vilket är ett vapen vid fasta situationer. Han är med sin snabbhet väldigt duktig en mot en, både i offensiven och defensiven, och passar in väldigt bra i vår spelidé till nästa säsong, kommenterar Fredrik Augustin till klubbens hemsida.

Klubben skriver också att flertalet klubbar varit ute efter Lännholms signatur, och att de därmed är väldigt glada över att han skrivit på ett nytt avtal.