Officiellt: Linköpingskaptenen ansluter till ÖSK Futsal

0

Futsalmagasinet kunde nyligen avslöja att Örebro SK Futsal gjort klart med KFUM Linköpings Ilhan Pepeljak. Nu har klubben offentliggjort övergången.

Ilhan Pepeljak var en av KFUM Linköpings främsta spelare fjol. Dock räckte det inte hela vägen för laget som blev ett av tre lag som tvingades lämna SFL.

Nu är det helt klart att Pepeljak inte följer med laget ned i division 1. Futsalmagasinet kunde nyligen komma med uppgifterna om att Örebro SK Futsal gjort klart med kuggen – och under måndagen blev det helt officiellt.

– Ilhan är en spelare som vi har haft ögonen på i flera säsonger, och äntligen kunde vi lösa det och få över honom till oss. Han har varit en grundpelare i KFUM under flera år och presterat en hög nivå under denna tid. Vi får in en hårt arbetande kille som är lojal, mycket bekväm med bollen och har en väldigt fin passningsfot. Han var enligt mig en av seriens bästa liberos den gångna säsongen. Det ska bli spännande och se vad han kommer tillföra till vårt spel i år, säger klubbens sportchef Victor Huerta till klubbens hemsida.

LÄS MER: Pepeljak: ”Det blir spännande – en ny utmaning”