Spela på helgens stormatcher

0
Foto: Tuur Tisseghem

Vad är synonymt med helg? Jo, det är att sätta sig ned i soffan och bara spana in allt som erbjuds i sportväg. För det är faktiskt en hel.

I väntan på att den svenska futsalsäsongen ska sättas igång kan man våga sig på att ta en titt bland Europas största fotbollsligor. Bland annat väntas heta möten i fotbollens Premier League, La Liga och Bundesliga. Dessutom är det seriepremiärsdags i Serie A.

Bland många heta matcher hittar du bland annat Liverpool–Arsenal, Fiorentina–Napoli och FC Schalke 04–FC Bayern München.

Dessutom går vi nu in i slutskedet i den svenska högstaligan, Allsvenskan. Där erbjuds matcher som Östersund–AIK, IFK Norrköping–Helsingborg och ett mycket avgörande toppmöte när Malmö FF tar emot Djurgården.

Utöver det börjar handbollssäsongen sakteligen närma sig säsongsstart. Flertalet lag, både svenska och utländska, träningsspelar för fullt och gör sig redo för höstens seriespel.

Ni hör ju själva. Det finns så mycket sport att ta del av så det är inte klokt.

Som vanligt hittar du all sport hos Coolbet. Där erbjuds odds i världsklass – alltid. Kika in, och om du inte har ett konto ser du till att registrera dig, och sedan finns ett helt världshav av utbud. Bara för dig!