Finsk mästare klar för Örebro FC: ”Behövde nya utmaningar”

Örebro Futsal Club har nyligen presenterat en meriterad tränare i finländaren Jani Paananen som bland annat har varit en av flera förbundskaptener för Finlands U19-landslag.

Nu väljer den nytillträdde tränaren att direkt sätta sin prägel då Örebro FC presenterat ett nytt finskt nyförvärv. Spelaren det handlar om är Nikola Erceg som bland har vunnit finska ligan tre gånger. Han har också blivit framröstad som Finlands bästa spelare två gånger, och så har han gått Uefa B-tränarutbildningen. Nu väntar nya utmaningar för nyförvärvet.

LÄS ÄVEN: Finsk förbundskapten klar för Örebro FC

– Jag behövde en ny utmaning och när Jani frågade mig så var inte valet så svårt och nu längtar jag att få komma igång. Nivån i Sverige är lite lägre än i Finland men svensk futsal växer och utvecklas för varje år. För mig personligen blir det inte svårt att anpassa mig till ÖFC men visst behöver vi tid att lära känna varandra och spela ihop oss, berättar han på ÖFC:s hemsida.

Hans förväntningar är är höga.

– Jag har alltid höga förväntningar på mig själv och min omgivning. Som sagt så behöver laget tid och mycket hårt arbete kommer att krävas för att vi ska utvecklas. Om vi bara får ihop det med alla spelarna så tror jag att vi kommer att utmana dom bästa lagen om mästerskapstiteln.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img