En söndag fylld av heta toppmöten

0

En söndag full av heta möten. Vad sägs om det? Det är precis vad den här dagen bjuder på. Vi hittar den här söndagen ruskiga toppfajter i fotbollsallsvenskan, Premier League-fotboll, handbollsderbyn och mycket, mycket mer.

I fotbollsallsvenskan tar Hammarby IF emot IFK Göteborg Futsal i vad som troligen lär bli en sprakande tillställning på Tele 2 Arena. Samtidigt reser guldjagande AIK till Hisingen och kommer få kämpa hårt för tre poäng. Senare samma dag ska Malmö visa vad de vill med den här säsongen när IFK Norrköping kommer på besök.

I Premier League spelas idag två matcher. AFC Bournemouth mot Everton och Watford mot Arsenal.

Den svenska handbollen bjuder på två fina möten i Partille Arena. Först är det Sävehofs herrar som tar emot Redbergslid i ett ruskigt hett derby i Handbollsligan. Därefter är det finalrepris när Sävehof-damerna ställs mot Skuru i SHE.

Ovan är enbart några exempel av väldigt många matcher som spelas i sport-Europa denna söndag.

Vill du spela på någon av dessa matcher? Eller varför inte till exempel på den spanska fotbollen? Klicka dig då in på Coolbet.com och lägg ditt spel!