Zekria stannar i Nacka: ”Det finns sparkapital där”

0

Tidigare under försäsongen kunde vi rapportera att Nacka Juniors FF tecknat nytt avtal med Mosaddiq Zekria, som även lånas ut till IFK Uddevalla inför Champions League-kvalet i oktober.

Nu är det även klart att Mosaddiq får sällskap av brodern Modaser som även han har kritat på för en fortsättning i Nacka:

– Modaser är en spelare som jag trodde på redan inför förra säsongen. Han hade tills då bara gjort periodiska och sporadiska insatser i Nacka Juniors och det var först föregående säsong han genomförde en hel sammanhängande säsong, säger tränaren Ahmed Barzangi till Nackas hemsida.

Han hyllar spelaren och tror att det finns mer att hämta från honom.

– Med Eldins vägledning tog Mudde oerhörda kliv i sitt spel vilket också ledde till en landslagsuttagning vilket var välförtjänt. Det finns dock sparkapital i Mudde där han kan ta ytterligare steg för att tydligare blir en fullfjädrad futsalspelare. Det ska bli kul att jobba ihop för att se fortsättning av hans utveckling.