SPELARBETYG: De var bäst i Sveriges sköna revansch

0

Det var ett nästintill pånyttfött Sverige som kom till samlingens andra landskamp. I den första halvleken kunde man göra både 1–0 och 2–0. I den andra halvleken gick man först upp till 3–0 innan man rasade samman till 3–4. Men en stark avslutning såg till att Sverige vann med 6–4.

LÄS MER OM MATCHEN: Sverige tog revansch på Tyskland i genrepet

Spelarna nedan var de som imponerade mest på Futsalmagasinet.

+++++ Albert Hiseni
Spelade upp sig rejält till den här matchen. En Albert Hiseni en bra dag är utan tvekan en av landets bästa spelare och i den här matchen visade han delvis upp vad som finns i honom. Fin blick för spelet och inger ett lugn där bak, dessutom inledde han målskyttet. Viktig spelare.

++++ Petrit Zhubi
Fart och fläkt. Skapades många farligheter så fort Zhubi var inne på planen. Dessutom en ledare och pådrivare när han inte är på planen. Satte dit 3–0-målet för Sverige.

+++ Christopher Solberg
Comebackande Solberg fick vakta Sveriges kasse under den första halveken och gjorde det med bravur. Ställdes på prov ett antal gånger, men rutinerade Solberg agerade säkert. Höll nollan intakt under den första halvleken.

++ Fehim Smajlovic
Spelade under stora delar av matchen och precis som hela Sverige var det skillnad på Smajlovic från dagen innan. Delaktig i mycket offensivt. Hade precis som övriga det tungt när Sverige rasade samman och tappade 3–0-ledningen till ett 3–4-underläge. Kom sedan igång igen och avgjorde på slutet.

+ Adnan Cirak
Återigen viktig med sin tyngd från sin pivotposition. Fick dessutom avlossa bössan – och det med framgång. Håller verkligen på att spela till sig en plats i VM-kvaltruppen.