Förre Djurgårdsspelaren aktuell för Strängnäs

När Strängnäs träningsspelade mot Rågsveds IF tidigare i veckan var det med ett nytt ansikte på planen. Daniel Aramesh, i fjol i Djurgården, provspelade för laget.

Seriepremiären för fjolårets nykomling Strängnäs FC närmar sig med stormsteg och nya tränaren Alli Darwich är i full gång med att sätta de sista detaljerna.

LÄS OCKSÅ: Strängnäs plockar in Hammarbyspelaren

När Strängnäs i veckan besegrade Rågsved fanns för första gången den här försäsongen alla spelare tillgängliga, vilket naturligtvis var ett gott tecken.

– Ja, det var första matchen där egentligen alla var tillgängliga. Jag fick ut det jag ville se av killarna. Var vi i dagsläget ligger kring fysik och taktik. Min känsla är att vi ligger där vi ska ligga, säger huvudtränaren Alli Darwich till Futsalmagasinet.

Med på planen fanns några nya ansikten utöver de nyförvärv man redan presenterat. Däribland förre Djurgårdsspelaren Daniel Aramesh.

– Han fanns med och kände på det, bekräftar Darwich.

Huruvida det blir något mellan Strängnäs och Aramesh återstår dock att se. Strängnäs inleder SFL-säsongen borta mot Örebro FC söndag 13 oktober.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img