Najafi räddade poäng för Borås mot ÖSK

Under söndagseftermiddagen tog Borås AIK emot Örebro SK hemma i Boråshallen. Gästerna gick tidigt upp i en 2–0-ledning – men Borås kunde till slut säkra en pinne via 3–3.

ÖSK:s Henrik Lara Rodriguez fortsätter att hitta in i målprotokollet. Redan efter tre minuter hittade han in till 1–0, och kort efter utökades den ledningen genom nyförvärvet Kristian Legiec.

Borås kom tillbaka via ett frisparksmål från Irfan Delimedjac som styrdes in av en ÖSK-soelare, men just innan halvlekens slut tryckte Lara Rodriguez in sitt andra och lagets tredje från tio meter. En stark insats från ÖSK under den första halvan.

I den andra halvleken jobbade Borås hårt för att komma ikapp – och man fick till slut utdelning. Drygt sex minuter in i halvleken reducerade Jahid Jawid, och med mindre än tre minuter kvar av matchen kom också det så viktiga kvitteringsmålet från Mattin Najafi.

3–3 blev också slutresultatet och de båda lagen fick nöja sig med varsin poäng i premiären.

Borås AIK–Örebro SK Futsal 3–3 (1–3)

Målen, Baik: Självmål, Jahid Jawid, Mattin Najafi

Målen, ÖSK: Henrik Lara Rodriguez 2, Kristian Legiec