Utklassning när Hammarby körde över Nacka – vann med 9-0

0
Elvir Spahovic stod för tre mål. Foto: Ted Malm (arkivbild)

Hammarby spände musklerna ordentligt i premiärmatchen hemma mot Nacka. Efter att ha kontrollerat matchen i 40 minuter kunde hemmalaget lämna planen med en komfortabel 9-0-seger.

Maktdemonstration av Hammarby och ett uddlöst Nacka. Så kan man sammanfatta drabbningen i Eriksdalshallen under söndagkvällen. ’Bajen’ tog kommandot från start och Elvir Spahovics 1-0-mål efter knappt sex minuter var startskottet på målkavalkaden. Innan klockan passerat matchminut 11 ledde hemmalaget med 4-0, och efter det hittade Nacka aldrig energin för att komma tillbaka.

LÄS OCKSÅ: ÖFC delade på poängen efter sen kvittering

Och det var för det mesta bara ett lag på banan. Hammarby visade att man kommer bli ett lag att räkna med. Man bjöd på fin offensiv futsal och spred ut de nio målen på fem olika målskyttar. Nacka å sin sida hade svårt att komma till lägen, och de lär ha en del att slipa på under kommande träningar.

Matchfakta

SFL

Hammarby IF FF Futsal–Nacka Juniors FF 9-0 (6-0)

Målen: Elvir Spahovic (3), Alan Arslan (3), Nicolas Alejandro Vaz Rodriguez, Josef Rakez, Christiane Barahona Montes

Varningar: Inga varningar

Publik: 425

Domare: Namik Idrizovic, August Köpberg och Kamal Berrahmoune (tredjedomare)