Utklassning när Hammarby körde över Nacka – vann med 9-0

Hammarby spände musklerna ordentligt i premiärmatchen hemma mot Nacka. Efter att ha kontrollerat matchen i 40 minuter kunde hemmalaget lämna planen med en komfortabel 9-0-seger.

Maktdemonstration av Hammarby och ett uddlöst Nacka. Så kan man sammanfatta drabbningen i Eriksdalshallen under söndagkvällen. ’Bajen’ tog kommandot från start och Elvir Spahovics 1-0-mål efter knappt sex minuter var startskottet på målkavalkaden. Innan klockan passerat matchminut 11 ledde hemmalaget med 4-0, och efter det hittade Nacka aldrig energin för att komma tillbaka.

Och det var för det mesta bara ett lag på banan. Hammarby visade att man kommer bli ett lag att räkna med. Man bjöd på fin offensiv futsal och spred ut de nio målen på fem olika målskyttar. Nacka å sin sida hade svårt att komma till lägen, och de lär ha en del att slipa på under kommande träningar.

Hammarby IF FF Futsal–Nacka Juniors FF 9-0 (6-0)

Målen: Elvir Spahovic (3), Alan Arslan (3), Nicolas Alejandro Vaz Rodriguez, Josef Rakez, Christiane Barahona Montes

Varningar: Inga varningar