Profilen tar över Gais Futsal

För två år sedan spelade Gais Futsal i Svenska Futsalligan där höjdpunkten sannerligen var ett derby mot IFK Göteborg i Scandinavium. Den säsongen åkte man ur ligan. Året efter så tappade man många spelare som gick till diverse SFL-klubbar och resultatet blev att man åkte ur division 1 efter att ha kommit sist i den Södra Götalandsserien.

Nu laddar man om i division 2 och man gör det med att presentera ett rutinerat nyförvärv. Nyförvärvet i fråga är Richard Ekunde som blir spelande tränare. Ekunde har tidigare representerat Gais fotbollslag i allsvenskan men han har även ett förflutet i Åtvidabergs FF och Djurgårdens IF. Nu väljer veteranen att debutera i futsal.

Klubben skriver på sin hemsida att Ekundes intresse för sporten startade efter att han sett den för första gången. Han har även bekanta från fotbollen som spelar futsal, något som bidragit till ökat intresse.

Klubben skriver också att Ekunde älskar utmaningar och att han hoppas kunna bidra med erfarenheten från hans karriär.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img