Uddevallas futsalansvariga lämnar – han tar över

Tommy Rasimus har under de senaste åren varit en av personerna som drivit IFK Uddevalla Futsal framåt under titeln futsalanansvarig i klubben. Men nu lämnar han sin post.

Förra veckan började på ett minst sagt jobbigt sätt för IFK Uddevalla. Först stod det klart att tränarna Andrés Moncada och Patrik Persson valt att lämna sina poster. Några dagar senare kom samma besked från Rasimus.

– Jag har omedvetet lagt allt mer tid i föreningen och framförallt i futsalen som jag kom att älska från första stund jag såg sporten. Så mycket tid, att jag till och med tagit time-out från mitt arbete som fastighetsmäklare i Spanien, säger han i ett pressutskick och fortsätter:

– Men nu kan jag inte lägga denna tid längre, då företaget jag arbetar i hop med i Spanien kräver min återkomst. Jag kan inte kombinera arbetslivet med föreningslivet, då jag alltid ger 100% eller inget i allt jag gör. Jag har meddelat styrelsen i föreningen att jag måste tacka för mig, men att jag självklart kommer att ställa mig till förfogande med vissa praktiska saker vid en övergång till en ny futsalansvarig.

Tills vidare sköter Robert Pettersson de uppgifterna i klubben. Om han sedan också kommer tituleras ”futsalansvarig” återstår att se.

Veckan avslutades dock på bästa sätt för klubben med seger borta mot Örebro SK, läs mer om det här.

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img