Drömstart för Hiseni i ÖSK – tvåmålsskytt i segern mot Blåvitt

ÖSK Futsal har tagit säsongens första trepoängare – borta mot topptippade IFK Göteborg. Segersiffrorna skrevs till imponerande 5–1.

För ett par dagar sedan blev Albert Hiseni officiellt klar för Örebro SK. I söndagens match mot Blåvitt gjorde han debut – och redan i den första minuten presenterade han sig på bästa sätt i den nya klubben genom att göra 1–0.

Bara sekunder senare dubblades ledningen till 2–0 via Amel Rastoder.

IFK Göteborg hade det tufft, och bättre blev det inte heller när Petrit Zhubi visades ut i mitten av den första halvleken. Kort efter satte även Albert Hiseni dit sitt andra, och lagets tredje.

Blåvitt fick i början av den andra halvleken en väg in i matchen igen när Dana Kuhi fick syna det röda kortet. Kort efter lyckades man reducera – men Anel Coralic svarade och tryckte in 4–1.

I de sista skälvande sekunderna spikade kapten Amel Rastoder slutresultatet 5–1 när han bokstavligen sprang in med bollen i det tomma målet.