Ett svep över helgens division 1-matcher

I helgen spelades en hel del division 1-matcher.

Division 1 västra Götaland

I division 1 västra Götaland trummar FC Lidköping United på. De har vunnit samtliga fyra matcher och nu i helgen kom ännu ett klarbesked då de besegrade serieledande Nol IK med 13-5, stor segerorganisatör var Kristijan Nikola med sina sex mål! Nykomlingarna Liberta Futsal Club går på starkt och tre vinster av tre möjliga, i helgen gästades de utav Halmstad BK och gick segrande ur den kampen med 5-2. Tyngre går det för Sotenäs FF som efter fyra matcher kammat noll. Nu väntar de ett bottenmöte mot Halmstad.

LÄNK: Tabell västra Götaland

LÄS ÄVEN: Dövlandslagen gör sig redo för VM

Division 1 östra Götaland

Norrköping Futsal Klubb vann i helgen Division 1 Östra Götalands toppmöte mot FC Real Internacional. Matchen slutade 5-3 och Norrköping poängtapp är fortsatt intakt. I övrigt hittar vi några anmärkningsvärda resultat. FC Kalmar vann med hela 22-2 över FC Europe Juniors som fortsatt suktar efter första poängen. Även Ektorp FK trummade på och vann med 15-1 mot KFUM Linköping Futsal.

LÄNK: Tabell östra Götaland

Division 1 norra Svealand

Det har endast spelats en match denna helg i Division 1 Norra Svealand. Toppen mot botten, Latorps IF mot Märsta IK. Matchen slutade 16-1. Latorp seglar därmed upp i toppen och har en imponerade målskillnad på 37+ efter endast tre matcher spelade.

LÄNK: Tabell norra Svealand

Division 1 Norrland

Slutligen har vi Division 1 Norrland där ingen match spelats denna helg.

LÄNK: Tabell Norrland

LÄS ÄVEN: Han är månadens spelare i SFL

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img