Skoftebyn segrade i Trestadsderbyt mot IFK Uddevalla

På onsdagskvällen spelades det två matcher i SFL. Den ena matchen spelades mellan ÖSK Futsal och Örebro FC, och den andra matchen för kvällen spelades mellan IFK Uddevalla som tog emot Skoftebyns IF hemma i Agnebergshallen.

Den skara av människor som kom till matchen fick se en inledning där lagen försökte etablera sina anfall. Uddevalla skapade några chanser efter att ha spelat sig ur ett högt pressat Skoftebyn. Fem minuter in i matchen gav Granit Berisha sitt hemmalag ledningen, en ledning som man sedan utökade.

Ledningen höll man halvleken ut trots att man många gånger fick försvara sig mot ett offensivt Skoftebyn, som inte förmådde att överlista hemmalaget.

MISSA INTE: Division 1-svepet med resultat från förra veckans matcher

I andra halvlek skulle gästerna från Trollhättan få utdelning för sitt slit från första halvlek. Man fick till en skön halvminut från matchminut 23 där man snabbt vände underläget till en 3–2-ledning. Detta tvingade Uddevalla till en timeout som man fick ut maximalt av efter att Kerat Solaiman kvitterat.

Med åtta minuter kvar tog Skoftebyn på nytt ledningen efter att Maicon Dias Alves lossat av ett skott i bortre krysset. Skoftebyn skulle till slut vinna med 6-3, en seger som gör att man avancerar mot mittenregionen i tabellen.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

IFK Uddevalla – Skoftebyns IF 3–6 (2–0)

Målen, Uddevalla: Granit Berisha, Younes Raisi, Kerat Solaiman Mosa

Målen, Skoftebyn: Jesper Thorsell 2, Maicon Tauan Dias Alves 2, Haidar Bejan, Carl Lext

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img