Futsalmagasinets Nordic Cup-dubbel

0

Under fredagen drar den årliga flernationsturneringen Nordic Cup igång. Årets upplaga spelas i Åbo, Finland. Futsalmagasinets redaktion har nu tagit fram en premiärdubbel på Coolbet för fredagens två matcher.

Sverige, Norge, Finland, Grönland och Danmark. Det är nationerna som i år deltar i turneringen som Finland varit starkast i under de senaste åren.

Sverige inleder äventyret i Finland med ett möte med Norge. Ett Norge man avslutade mot i fjol – och då vann svenskarna med hela 6–1 och en säkrad andraplats kom på köpet.

Blågult har sedan dess VM-kvalat två gånger om samt haft en hel del läger, och man har under det senaste året sett hur laget utvecklats. Att Sverige under fredagen ska besegra Norge känns ju givet som svensk att tycka, men det är också så att mycket också talar för det.

Svensk seger står i 1.65 under torsdagen – och den plockar vi!

I match två tar värdnationen Finland emot Grönland. En säker etta? Absolut. Kommer Finland vinna med flera måls marginal? Absolut. Vi tror stenhårt på att Finland kommer att vinna med minst sex mål, och det oddset ligger under torsdagen på 1.85.

Matcherna hittar du på Coolbet!

Futsalmagasinet premiärdubbel:

Norge–Sverige: 2
Finland Grönland: Finland -5.5
Totalt odds: 3.05

Spela på matcherna här!