Division 1–svepet – så var den förra omgången

0

Division 1 Västra Götaland

I den sydligaste serien hittar vi FC Lidköping United i fortsatt serieledning. De slog Färgelanda med 2–1 och kliver nu in i derbyt mot Vara SK obesegrade. Liberta Futsal Club hänger fortsatt på i toppen efter senaste seger mot Nol IK med 10–6. Ett Nol som efter tre inledande segrar nu tappat och har tre raka förluster. Vänersborgs FK fick bara med sig 2–2 hemma mot Geesguud och ligger nu tre poäng bakom Lidköping. Ny omgång påbörjas ikväll.

LÄNK: Tabell

Division 1 Östra Götaland

Norrköping Futsal Klubb har inlett starkt och har nu vunnit samtliga fem matcher. Under helgen som gick slog de Falcao FC med 6–4. Jumbon KFUM Linköping Futsal förlorade återigen och denna gång mot Söder Futsaklubb med 3–7. Söder Futsalklubb tog därmed sin första seger denna säsong. Helgens målkalas bjöd Ektorp FK på som vann mot FC Europe Juniors med 14–1.

LÄNK: Tabell

Division 1 Norra Svealand

Västerås AFG fortsätter att trumma på i toppen och vann senast mot Latorps IF med 6–3. Ankaret FK ligger strax bakom och vann komfortabelt med 10–2 mot Rågsveds IF som inför matchen låg före Ankaret. Märsta IK ligger fortsatt sist och jagar fortfarande sin första poäng efter sju spelade matcher.

LÄNK: Tabell

Division 1 Norrland

Vi har två matcher att rapportera från denna serie. Team TG Ungdom FF bortaslog Sandåkerns SK med 6–5 efter att Jonathan Jonsson gjort ett äkta hattrick under de sex sista minuterna. Serietvåan Robertfors FF halkar efter Team TG i och med att de förlorade hemma mot Mariehem SK, 5–7 var slutresultatet där.

LÄNK: Tabell

LÄS VIDARE: Derbymatcher i fokus kommande helg i division 1