Hårt jobb krävs i Ektorp Futsalklubb: ”Har en stark tro på grabbarna”

Division 1 har nyligen inletts och Futsalmagasinet håller nu på att kolla läget i de olika klubbarna. Förhoppningen är att ni inom kort ska ha fått en liten inblick i så många av lagen som möjligt.

Hallå där, Dražen Novoselac, huvudtränare i Ektorp Futsalklubb!

Hur har er försäsong sett ut?

– Vi drog igång försäsongen i september och då med en hel del nya namn i tillägg till den redan befintliga truppen. Vi spelade två träningsmatcher; en mot SFL-laget Örebro Futsal Club och en mot Division 1-kollegan från Norra Svealand, Ankaret Futsal Klubb. Fokus under bägge matcherna låg framförallt på att lära känna våra nya spelare och varandra och inte så mycket på resultatet, även om vi vann bägge med 6-1. Tyvärr har både Haris Sijarić och det lovande nyförvärvet Sanel Hamzić oturligt nog råkat ut för långtidsskador och vi kommer att få klara oss utan dem ett tag.

Vad har ni för förväntningar på säsongen?

– Vi hade inledningsvis höga förväntningar! Det stod dock klart redan i seriepremiären i vår nya division att vi har ett hårt jobb framför oss. Vi ger inte upp vårt mål – men vi måste kämpa i varje match och bevisa, inte minst för oss själva, att vi kan. Jag har stor tro på grabbarna och jag vet att det i slutändan finns potential att det blir bra.

Vad blir nyckeln för en stark säsong?

– Just nu är det enda jag vill att vi ska växa och bli bättre genom varje match. När vi är uppe på den nivå som jag förväntar mig att vi ska vara på och som jag vet att de här killarna kan vara, kommer resultaten att komma. Jag tror att det är det som är nyckeln till vår kommande framgång.

LÄNK: Tabell division 1 östra Götaland

LÄS OCKSÅ: Här är helgens division 1-svep

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img